• broken image

  Dierenartsassistent Paraveterinair

  28 - 36 uur

  Voor Dierenkliniek de Dorpskern

   

  Bij Dierenkliniek De Dorpskern in Noordwijk zijn we momenteel druk bezig met uitbreiding van ons gezellige team. Wij zijn we gevestigd in een nieuw pand aan de Kerkstraat 49-51. Ons team bestaat momenteel uit 3 dierenartsen en 6 dierenartsassistenten/paraveterinair assistenten, en we staan te trappelen om een nieuwe collega te verwelkomen.

  Onze praktijk is voorzien van moderne apparatuur en biedt alle benodigde faciliteiten voor eerstelijnszorg voor huisdieren. Bij ons hechten we veel waarde aan het investeren in de kennis en vaardigheden van onze medewerkers. We vinden het belangrijk om hen te zien groeien in de aspecten van het vak waar ze echt enthousiast over zijn.

  Onze klantenkring groeit nog steeds en daarom zijn wij per direct op zoek naar een

  Paraveterinair Assistent

  • Als Paraveterinair binnen ons team ben je communicatief vaardig en flexibel
  • Ben je een aanpakker en verlies je de klantvriendelijkheid niet uit het oog
  • Je zult je voornamelijk bezighouden met de zorg voor gezelschapsdieren
  • Ben je iemand die zichzelf durft uit te dagen en zelfstandig taken kan uitvoeren
  • Enkele jaren werkervaring is een pre en bestaat er de mogelijkheid om je eigen spreekuur op te zetten.

  Bij Dierenkliniek De Dorpskern heerst een prettige werksfeer en vind je een jong en enthousiast team dat altijd klaarstaat voor nieuwe uitdagingen. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling, via opleidingen en workshops. Samen bespreken we jouw behoeften en wat we belangrijk vinden.

  Bij aanvang krijg je een contract van 7 maanden met een mooi salaris en reiskostenvergoeding, met de intentie om je daarna een vast contract aan te bieden.

  Ben je nog steeds enthousiast na het lezen van bovenstaande?

  Stuur dan je motivatiebrief en cv naar de onderstaande contactgegevens.Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met de praktijk via 071-3613972 en vragen naar Karin van der Bent.