Section image

Rundvee Dierenarts | Beltrum (32 tot 40 uur)

Gezocht: Een partner voor de toekomst!

Wij zoeken een rundvee dierenarts om samen de toekomst in te gaan. Wil jij werken in de mooie Achterhoek met een trouwe klantenkring en veel ruimte voor persoonlijke groei? Zit jij niet te wachten op een dienstverband onder grote ketens maar ben je wel benieuwd naar alle voordelen van het werken binnen het concept van Companion Healthcare Nederland? Lees dan snel verder!
Meer details

Wie zijn wij en wat hebben wij te bieden:

Dierenartsenpraktijk Beltrum is een moderne middelgrote praktijk waarin wij veel waarde hechten aan een goed klantcontact. Wij bieden een uitdagende functie waarin je jezelf mag zijn en waarin jouw inbreng gewaardeerd wordt. Je werkt samen in een hecht en ervaren team van assistentes en dierenartsen.

Wij werken binnen het nieuwe concept van Companion Healthcare Nederland (CH-NL).
Companion Healthcare ondersteunt de praktijkhouders bij de organisatie van de praktijk; niet het klinische vak, maar de processen eromheen. Dit geeft dierenartsen de ruimte en de rust om zich te ontwikkelen, met zicht op een goed werk/privé balans en vooral veel plezier in het werk. Daarnaast geeft het eventueel de mogelijkheid om op termijn te participeren in de praktijk.

 

Wie ben jij:

Als 1 op 1 dierenarts ben jij het aanspreekpunt voor zowel onze rundvee- als mogelijk ook onze vleeskalveren-klanten. Affiniteit met de vleeskalverhouderij zou daarom een pluspunt zijn.

Word jij blij van adviseren, begeleiden, doelen stellen en medezeggenschap?

Wacht dan niet langer en bel, kom gewoon gezellig langs of stuur een mail met je sollicitatiebrief en CV tot uiterlijk vrijdag 19 november 2021 naar:

 

Dierenartsenpraktijk Beltrum
T.a.v.  Janneke Hofstede

Meester Nelissenstraat 32

7156 MD Beltrum

Tel: 0544 – 481 366

Email: jhofstede@dapbeltrum.nl

www.dapbeltrum.nl
www.companionhealthcarenederland.nl