• Ons team

 • Team NL

  Ons team van specialisten

  Agnes Bürgisser

  De Organisator

  Agnes is al vanaf het begin betrokken bij Companion Healthcare. Zij is specialist in het uitrafelen van werkprocessen en de herorganisatie daarvan. Tevens onze specialist op het gebied van kwaliteitsprocessen, AVG en alles dat goed moet worden uitgezocht.

  Arne van Groenland

  De Denker

  Arne is als ondernemer en mede-eigenaar bij Companion Healthcare verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de franchise organisatie en de strategische praktijkbegeleiding.

   

  "Niet gehinderd door medische inhoudelijke kennis, hoeven we ons daar ook niet op te richten, wij doen de randzaken."

  Kim Raymakers

  De Praktijkschakel

  Kim is al jaren werkzaam in de zorg. Haar ervaringen in het werken in een praktijk als onderdeel van een praktijkteam, maakt haar voor ons de perfecte schakel tussen de dagelijkse werkzaamheden in de praktijk, het team dat de randvoorwaarden organiseert en het model van Companion Healthcare.

  Mathijs Vermeulen

  De ondernemer

  Mathijs is mede-oprichter en eigenaar van Companion Healthcare en als ras-echte ondernemer onze marketing en communicatie specialist, ondernemingscoach en bedrijfsmatig strateeg.

  Brenda van der Zwan

  Ons mensen mens

  Brenda is al jaren betrokken bij onze organisaties als HR Manager en zet haar kennis als HR specialiste en arbeidsrecht juriste in voor een veilige en goed functionerende arbeidsvoorwaardelijke werkomgeving.